top of page

Hi, ik ben Kim.

Vrouw van Maarten, moeder van Huey en Mae en 'baasje' van Schatje Katje. Samen wonen we in een rustige en groene omgeving waar we heel prettig wonen. We gaan er graag samen op uit en ontdekken de wereld om ons heen.

Toen ik jong was wist ik al snel wat ik wilde worden. Kraamverzorgster, pattisier, grimeur of ontwerper. Het is het laatste geworden. Ik werk als conceptontwikkelaar bij de leukste educatieve uitgeverij van Nederland. Blink. Samen met mijn collega's ontwikkel ik de mooiste methoden die kinderen leren over de wereld om hun heen. We prikkelen de nieuwsgierigheid als motor voor het leren.

Creativiteit is iets wat er al van jongs af aan in zit. Creativiteit is iets wat me door mijn leven heen heeft geholpen. Het is iets waar ik op kan bouwen bij mezelf. Hoe slecht het ook met me gaat, creativiteit helpt me er wel uit. Al tekenend orden ik mijn gedachten en krijg ik grip op de wereld om me heen.

Mijn hoofd staat bijna altijd aan. Wanneer het niet goed met me gaat, verdwijn ik in mijn hoofd en verlies ik het contact met mijn lijf. Om dat et voorkomen doe ik in mijn vrije tijd aan moderne dans en yoga. Tijdens de moderne danslessen kan ik, op gevoel, vrij bewegen en verdwijnt mijn prestatiedrang. Tijdens de yogalessen ontdek ik mijn lijf en wat er allemaal in mijn lijf gebeurd. Op die manier helpt het sporten mij om

bottom of page